Mono Inc. – Melodies in Black

mono inc

Nowości z obozu Mono Inc! Wobec odwołania ich trasy koncertowej „Book of Fire”, zespół postanowił wydać kompilację pt. „Melodies in Black” – ukaże się ona już 27 listopada, zaś promuje ją ten oto klip do „Just Because I Love You”:

Tracklista kompilacji prezentuje się następująco:

Dysk 1:

01. Life Hates You (Black Version)
02. In The End
03. Time To Go
04. A Love That Never Dies
05. In My Darkest Hours
06. Just Because I Love You (Black Version)
07. My Songs Wear Black
08. Risk It All (Symphonic Version)
09. When All My Cards Are Played
10. The Tide
11. Nimmermehr
12. Teach Me To Love
13. Warriors
14. Potter’s Field
15. Kein Weg Zu Weit feat. Joachim Witt (Unplugged)
16. A Vagabond’s Life feat. Eric Fish
17. Scared

Dysk 2:
01. Nemesis
02. Trail Of Thorns
03. Unconditionally
04. Alles Was Bleibt
05. The Heart Of The Raven
06. An Klaren Tagen (Black Version)
07. If I Fail
08. Ghost Town Gates
09. A Better Way To Die
10. Twice In Life
11. 118
12. The Best Of You (Piano Version)
13. Superman
14. When Love’s Gone
15. Never Say Die
16. Pain Machine (Piano Version)
17. Study Butte